Destination Rönne å och Ringsjön

Inbjudan till studiebesök och möten

Under hösten bjuder vi in till studiebesök där vi tillsammans besöker företag och platser runt om på vår destination. Passa på att nätverka och hämta inspiration! 

Vi håller ett antal digtala möten där vi ger en statusuppdatering om projektet i stort. Vill du veta mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön? Välkommen att anmäla dig till träffarna!

Projektet sker i samverkan mellan kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm. Du får detta utskick för att du är verksam i ett företag eller en organisation som berörs av projektet alternativt att du har visat intresse för projektet under förstudien som har bedrivits 2019-2022.

Projektuppdatering – hur långt har vi kommit?

Projektidén är att utveckla en destination för naturturism och upplevelser. Mötet är för dig som vill veta vad har vi hunnit med sedan mars 2022 och vad vi har kvar att göra före slutet av mars 2024. Välkommen på en statusuppdatering om Leader-projekt Destination Rönne å och Ringsjön!

Mötena är digitala och hålls via Teams, ca 45 min.
Klicka här för anmälan till 5/9 kl 16.30
Klicka här för anmälan till 3/10 kl 12

Fotoutställningen Med kärlek till vatten öppnar 15/9

Tävlingen för amatörfotografer med inriktning på naturfoto är avgjord!
20 bilder är utvalda till utställningen varav 6 bilder är utsedda vinnare. Utställningarna öppnar i Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm 15/9.

Klicka här för att se vinnarbilderna
Klicka här för att se evenemangskalender

Studiebesök på Destination Rönne å och Ringsjön

Under två heldagar besöker vi intressanta verksamheter och besöksvärda platser runt om på vår destination. Syftet är att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans uppleva bredden vi har att erbjuda våra besökare.

Vi har delat upp studiebesöken så att vi besöker tre kommuner/dag. Oavsett var du är verksam är du välkommen att hänga med – en av dagarna eller båda.

Bra skor och kläder för utomhusaktiviteter. Arrangemanget är kostnadsfritt. Mat och fika ingår.

17/10 studiebesök i Klippan, Åstorp och Ängelholm

Under en heldag får du chans att bekanta dig med verksamheter och platser i kommunerna Klippan, Åstorp, Ängelholm. Mer information finns i anmälningsformuläret och detaljerat program skickas ut längre fram. Under dagen tar vi oss runt med gemensam buss och har därför begränsat antal platser. Boka din plats redan nu!

Välkommen med din anmälan! Klicka här för att anmälan 17/10

23/10 studiebesök i Eslöv, Hörby och Höör

Under en heldag får du chans att bekanta dig med verksamheter och platser i kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. Mer information finns i anmälningsformuläret och detaljerat program skickas ut längre fram. Under dagen tar vi oss runt med gemensam buss och har därför begränsat antal platser. Boka din plats redan nu!

Välkommen med din anmälan! Klicka här för anmälan till 23/10

Klicka här för att lära dig mer om destinationsprojektet Rönne å och Ringsjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *